Discuta cu prietenii tai pe forum click aici
Fiziologie/Anatomie, Antrenamente, Recuperare, Nutritie
Intreaba specialistul
Cupa Sebastiano 2010

/2010 competitii/Cupa_Sebastiano_2010_0.jpg

Alexandru Bolborici

   In ciuda premiilor mari in bani (cele mai mari din acest an), oferite de principalul organizator, dl Gabriel Toncean, s-au inscris doar 20 de sportivi. Organizarea concursului a fost foarte buna, totul a mers snur, culminand cu demonstratia profesionistului Ronny Rockel si cu banchetul de sfarsit, unde a fost invitata toata lumea, de la arbitri, oficiali, sportivi, pana la prietenii care insoteau sportivii. O asa ospitalitate mai rar!
   La categoria 75 kg, s-a dat o lupta intre doi campioni de categorii diferite: Ovidiu Cozma si Sebastian Vasut. Sebi a venit intr-o foarte buna forma de concurs, cum n-a mai fost de foarte mult timp, de pe cand concura la 65 kg. Adaugand la aceasta si plusul de masivitate, s-a impus in fata lui Ovidiu. Pe locul 3, Cristian Berciu, in progres de la an la an.
   La 85 kg, Remus Heredeu nu a mai putut mentine forma extraordinara pe care a avut-o la concursurile precedente, la care a participat recent. Chiar si asa a castigat clar categoria. Localnicul Florin Dogaru, posesor al unei structuri foarte bune, simetric si armonios, va face legea la categoriile mijlocii, pe viitor, daca progreseaza in acelasi ritm ca si pana acum. Pe locul 3 a venit Radu Ionesi, care, pe langa definirea foarte buna, a adaugat si un plus de masivitate. La 95 kg, Ionut Tamasan a castigat primul sau concurs de seniori, desi are numai 24 de ani. Pe locul 2, ieseanul Virgil Andrei, aflat la primul an de seniorat, posesor al unei structuri placute.
   La +95 kg, s-a impus Florin Berbecar. Berbe, cum ii spun prietenii, este la primul titlu de campion, in progres la toate capitolele: masa, definire, prezentare scenica.
   La open seniori, premiul de 5.000 lei a fost castigat de cel mai usor sportiv, Sebastian Vasut.

   Concursul s-a incheiat cu demonstratia lui Ronny Rockel, de fapt o dubla demonstratie, daca calculam timpul petrecut pe scena, in lumina reflectoarelor, dar si in sala, in mijlocul spectatorilor.

 

Rezultate:
open feminin
1. Nicoleta Vlad - Sibiu
categoria 75 kg
1. Sebastian Vasut - Cluj 9
2. Ovidiu Cozma - Baia Mare 8
3. Cristian Berciu - Cluj 10
4. Roland Almasi - Baia Mare 7
5. Vlad Calian - Reghin 6
categoria 85 kg
1. Remus Heredeu – Oradea 16
2. Florin Dogaru - Reghin 14
3. Radu Ionesi – Bacau 15
4. Marcel Macovei – Iasi 18
5. Horatiu Forgaci - Reghin 19
6. Alexandru Florut - Vadra Dornei 17
categoria 95 kg
1. Ionut Tamasan - Baia Mare 25
2. Virgil Andrei – Iasi 26
3. Marcel Manea – Sibiu 24
4. Attila Toth – Oradea 23
categoria + 95 kg
1. Florin Berbecar – Gherla 33
2. Marius Antohe – Iasi 31
3. Ioan Chezan – Oradea 30
4. Octavian Mihaita – Brasov 32

open seniori - Sebastian Vasut - Cluj

vezi poze aici si video aici